antiquariaat Fokas Holthuis

sinds 1994

Aankondiging: Maastricht Antiquarian Book & Print Fair

Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 maart, volgende week dus al, is de gotische Sint Janskerk aan het Vrijthof het eldorado voor de collectioneur en liefhebber van antiquarische boeken en prenten. Zo’n dertig antiquaren uit binnen- en buitenland presenteren tijdens de Maastricht Antiquarian Book & Print Fair de mooiste en interessantste items uit hun voorraad.

Deze internationale antiquarenbeurs valt samen met het openingsweekend van de TEFAF: wij hebben vorig jaar gemerkt dat het TEFAF-publiek ook de weg naar de Janskerk weet te vinden.

We nemen daarom enkele (internationale) topstukken mee naar de beurs: een zestal incunabelen uit Venetië, bijzondere Cobra-uitgaven (Goedemorgen Haan van Gerrit Kouwenaar en Constant Nieuwenhuys, De Blijde en Onvoorziene Week van Hugo Claus en Karel Appel), een rijke collectie Toon Hermans (tekeningen, handschriften, drukproeven…) en één van de 150 luxe-exemplaren van de eerste druk van de meest spraakmakende roman uit de wereldliteratuur, Ulysses van James Joyce.

We bemannen een grote stand, nummer 13, in de rechterachterhoek van de kerk. Wanneer u een vrijkaartje voor de beurs wenst te ontvangen, dan sturen we u dat graag toe. Welkom! Laat u verrassen!

topstukken

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 4 maart 2015 door in AANKONDIGING.

Contact

antiquariaat Fokas Holthuis
Daal en Bergselaan 78
2565 AG Den Haag
+31 70 346 6020
fokas@fokas.nl

English

Statistieken

  • 641.990 bezoeken

Copyright © 2007-2018 antiquariaat Fokas Holthuis

%d bloggers liken dit: