antiquariaat Fokas Holthuis

sinds 1994

Zoeken in leverbare boeken

Hier kunt u onze online-voorraad doorzoeken 

met Antiqbook – dat zijn ca. 6000 van onze titels, of een kijkje nemen in tientallen verschillende rubrieken als ‘About Books‘, ‘Clandestine Editions 1940-1945‘, ‘Association copies / Writer’s Library‘, ‘België‘, ‘Dust Jacket‘, ‘Stichting De Roos‘ en ‘Letter – Brief‘. Op deze pagina ziet u een overzicht van alle catalogi, u komt dan in het algemeen bij Abebooks terecht, waar boeken ook in twee of drie categorieën kunnen staan. Het online bestand wordt wekelijks ververst.

U kunt ook met Boekwinkeltjes naar ons online-aanbod kijken of met Abebooks. Een overzicht van al onze Abebooks-catalogi staat hier.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Geeft u ons uw desiderata op. Misschien kunnen we dan toch iets voor u betekenen. Ook krijgen we graag feedback over de website.

& & & & & &

Our stock counts more than 20,000 items, of which about 7,500 have been described. You can

search our online stock here

or take a look at dozens of different headings like  ‘About Books‘, ‘Clandestine Editions 1940-1945‘, ‘Deutsch-German’, ‘Eminently Limited (= Less than 36 copies printed),’ABC books‘, ‘Association copies / Writer’s Library‘, ‘Art nouveau/ Jugendstil‘, and ‘Letter – Brief‘. And on this page you may overview all catalogs – to be found at Abebooks. Online files are refreshed weekly. If you can’t find what you are looking for, send us your desiderata. Maybe we can still mean something for you. We also like to receive feedback about our website.

 

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 1 januari 2015 door in AANKONDIGING.

Contact

antiquariaat Fokas Holthuis
Daal en Bergselaan 78
2565 AG Den Haag
+31 70 346 6020
fokas@fokas.nl

English

Statistieken

  • 656.719 bezoeken

Copyright © 2007-2018 antiquariaat Fokas Holthuis

%d bloggers liken dit: