antiquariaat Fokas Holthuis

sinds 1994

Nieuwsbrief 779: Armando – De hand en de stem

De gedichten van Armando groeien van de dienstbare hand langs de gretige en de woedende – naar de hand des aanstoots, met zijn lithografie niet dienend, maar de poëzie leidend als dansers op het witte papier.

Een tijdelijke aanbieding in de lente:

ARMANDO De hand en de stem. (Gedichten. Met zes losse, originele, genummerde en gesigneerde litho’s van de auteur). [Slingenberg], (Hein Elferink, 1995). 38,5 x 26,5 cm. Losse katernen in roodlinnen (deels zeer licht verschoten) overslagdoos (Binderij Phoenix). (60) p. Met de hand gezet uit de Pascal en gedrukt door Hein Elferink op geschept papier van bfk Rives in een oplage van 50 genummerde en gesigneerde exemplaren. 1e druk.
Verkocht
* Indrukwekkende, aangrijpende litho’s in een grote, bloedrode en bloedmooie publicatie van de bibliofiele kunstdrukker Hein Elferink.

 

 

 

 

 

 

 

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 20 maart 2018 door in NIEUWSBRIEF.

Contact

antiquariaat Fokas Holthuis
Daal en Bergselaan 78
2565 AG Den Haag
+31 70 346 6020
fokas@fokas.nl

English

Statistieken

  • 656.121 bezoeken

Copyright © 2007-2018 antiquariaat Fokas Holthuis

%d bloggers liken dit: